EL CABALLERO

ARGENTIJNS

De Zuid-Amerikaanse rundvleesproducten in ons assortiment zijn onder andere: Entrecote, Ribeye, Ribroast en uiteraard de Tournedos

De ster van ons restaurant is uiteraard de Tournedos. Dit is het meest mals stukje vlees dat gesneden is uit de haas van de rund. Met een fijne structuur en geheel vetloos, smelt het zo weg op je tong.

Voor de wat vettere stukken vlees en wat meer bite, kan je kiezen tussen een Entrecote of Ribeye. Voor een goede entrecote of ribeye wil je mooie marmering en de fijnste smaken van het vlees.

De Zuid-Amerikaanse runderen zijn grotendeels van het Aberdeen Angus ras en Hereford ras. En de Aberdeen Angus ras is waar het bij ons om draait.

Je proeft de kwaliteit van deze mooie vleesrassen. Zij hebben alle vrijheid om rond te lopen over de pampa’s. Dit zorgt voor meer spiermassa en goede doorbloeding van het vlees.

De pampa’s zijn subtropische, natuurlijke graslanden in Zuid-Amerika. Ze eten voornamelijk verse verschillende soorten grassen en worden 100% vrij van hormonen en antibiotica groot gebracht.

Het vlees is ongeveer 6 tot 8 weken onderweg vanuit Argentinië voordat wij het in Nederland kunnen eten. Gedurende deze periode kan het vlees nog mooi rijpen en daardoor wordt het vlees nog malser en rijker van smaak. Tijdens het transport wordt het vlees niet ingevroren maar op een zeer koude manier gekoeld, rond de 0 graden celcius.

VERHAAL IN HET KORT

Toen Mido zelf als kok werkzaam was in een Argentijns restaurant in Alphen a/d Rijn, kreeg hij de kans om het restaurant over te nemen, greep hij die kans meteen aan. Na het restaurant van bijna faillissement te hebben gered, heeft hij het bedrijf toegewerkt naar een lokaal begrip. Daarna heeft hij de smaak te pakken gekregen om zich uit te breiden. Vanuit daar heeft hij meerdere restaurants opgebouwd in verschillende regio’s. En alle restaurants die zijn opgebouwd hebben allemaal Spaans/Argentijnse keukens en invloeden. Er is dus genoeg ervaring en kennis verkregen om goed te blijven presteren als ondernemer en eigenaar in deze branch.

Nu heeft Mido als laatst het Argentijns restaurant “El Caballero” met succes opgericht, en besloten om het hierbij te laten en zich 100% te focussen op dit bedrijf.

Met veel plezier en liefde wordt dit bedrijf gerund door Mido en personeel.

SPECIALITEIT

ELKE DAG ONBEPERKT SPARERIBS

SPECIALITEIT

HOOGSTE KWALITEIT STUKJE VLEES VAN ZUID-HOLLAND

el-caballero-logo-footer